Recensies

Hieronder vindt u een aantal ervaringen van cliënten.

Ilse:

Ik werk al jaren aan mijzelf, maar het resultaat vond ik niet bevredigend. Steeds ronddobberend in de chaos en ver weg van mijzelf. Via mijn collega kwam ik bij Marian en vanaf het eerste consult voelde ik dat dit echt anders voor mij was. Het gaat bij Marian niet via mijn hoofd (wat toch al een wirwar aan gedachten is), maar via mijn gevoel. Rechtstreeks!!! Ik weet nog goed hoe ik een van die eerste keren met een zalig gevoel naar huis ging: met een prachtig warm schijnende gele zon (geen blauwe ?) in mijn borstkas en een dikke glimlach op mijn gezicht. Nu ga ik niet iedere keer zo naar huis, want soms is het ook best pittig en confronterend, maar ik voel dat ik stappen maak in de goede, gewenste richting. Maar eerlijk is eerlijk, vaak rijd ik opgelucht en met nieuwe inzichten en inspiratie naar huis. Marian is volhardend, eerlijk en kan confronteren met haar waarheid waar nodig. Ze geeft me inzichten en handvatten om uit de chaos te komen en wijst me waar het werkelijk om gaat: onvoorwaardelijke liefde voor mijzelf en voor de ander. Ze gaat in de behandeling net zo lang door, totdat het lek boven tafel en het kwartje gevallen is. Dit gaat allemaal heel relaxt, geduldig, zeer gedreven en betrokken en met de nodige humor. De tijd vliegt dan ook om.Met behulp van het spiegelen leer ik het meer bij mijzelf te zoeken, dan het van de ander te verwachten. Mensen én dieren in mijn omgeving zijn mijn spiegels waar ik veel van kan leren. Zo eenvoudig en vaak zo lastig ?

Ik leer dichter en dichter bij mijzelf te komen, naar mijn lijf te luisteren, in mijzelf te geloven en achter mijzelf te blijven staan. Ik heb vertrouwen dat dit de weg is die ik wil gaan en dat ik zo kan verwerkelijken wat ik uiteindelijk ten diepste wil. Voor mijzelf en voor de ander. Marian is daarbij een lichtend voorbeeld voor mij. Energiek en ondernemend. Ik ben nog lang niet uitgeleerd……

 

Karin:

Ruim een jaar geleden kwamen mijn zoontje en ik bij Marian terecht, via via.. Mijn zoontje had erg veel last van de scheiding en bleef met veel woede zitten. Tijdens het eerste consult was ervan die woede nog maar weinig over. Er was meteen een klik tussen hen. Zo bijzonder! Stap voor stap zag ik hem opknappen. Hij werd rustiger, vrolijker, sliep beter en kon het verleden een plekje geven. Ik was zo blij…Het leek wel een ander kind, in positieve zin natuurlijk.

In dat proces ben ik ook (samen met Marian) aan mezelf gaan werken…en nog steeds… met behulp van de familieopstelling, de bloesemtherapie en het spiegelen ben ik tot bepaalde inzichten gekomen waarmee ik verder kan.

Wij komen er altijd met veel plezier en gaan weer met een goed gevoel de deur uit. Hoe slecht ik me ook voel of hoe gestrest ik ook ben, op de een of andere manier stap ik altijd weer relaxed m’n auto in

 

Stephanie:

Voordat ik bij Marian kwam, stond ik  onzeker en onstabiel in het leven vanwege traumatische ervaringen. Daarnaast wist niet zo goed hoe ik met mijn eigen kwaliteiten/kracht  om moest gaan. Ik ben met Marian in zee gegaan omdat ik me erg op mijn gemak en veilig voelde bij haar. Ik vind dat ze echt vanuit  zuivere intenties haar werk doet, waardoor ik vrij snel in mijn processen ging groeien, met als resultaat meer zelfvertrouwen eigen stabiliteit en ze heeft mij ook geleerd om op de juiste manier om te gaan met mijn eigen kwaliteiten. Kortom ik ben ontzettend blij dat ik bij haar terecht ben gekomen!

 

Ineke:

Het is inmiddels een paar weken geleden dat ik bij je was. Er is zeker iets veranderd na de spiegelmiddag.

Ik probeer wat minder in de boeken te zitten en wat meer tijd aan mijn gezin, familie en niets doen te besteden.

Rina:

Ik stond op een kruising, wat nu te doen? Ik had encaustic materialen nodig, dus bezocht ik de website van Marian en las daar toen iets over Spiegelen.  Bij het ophalen van de materialen raakten we in gesprek hierover en bedacht dat het wellicht iets voor mij zou zijn. Misschien volgend jaar. Thuis gekomen bleef het gesprek nog hangen en na er nog even mee te hebben rondgelopen heb ik gebeld voor een afspraak. Ik ben met haar in zee gegaan omdat het fijn voelt om met haar te praten, ik krijg het gevoel een eigen keus te hebben. Dus spiegelen maar!

Bedankt Marian, omdat je echt luistert en mij mooie spiegels hebt voorgehouden. DANK JE WEL! Je hebt me een andere manier van kijken aangeleerd of in me wakker gemaakt. Ik voel me veilig en vertrouwd bij jou, kan alles zeggen. Je deelt je kennis op een voor mij fijne manier. Ik wil graag oplossingsgericht bezig zijn en het spiegelen helpt me erbij.

 

Natascha:

Voordat Marian op mijn pad kwam, zat ik met mijzelf in de knoop. Via een vriendin ben ik haar terecht gekomen. Ik was erg nieuwsgierig naar wat Marian mij wou laten zien en daarom ben ik met haar in zee gegaan. Dat terzijde; ik voel me erg thuis bij Marian, omdat ze heel zacht is, open over zichzelf vertelt en veel geduld heeft. Zij leert me veel over spiegelen met als gevolg een groter bewustzijn. Hierdoor ben ik enorm veranderd. Ik ben verzacht, opener geworden en veel positiever gaan denken. Na elk consult voel ik me voldaan en voel ik dat ik groei.