fbpx

Links

Ank Wasch is een goede vriendin en collega, waar ik regelmatig mee samenwerk. In haar prachtige praktijkruimte in Zwijndrecht wordt de Spiegelcoach opleiding gegeven.
www.ankspirit.nl

www.ankspirit.nl
Bewustwordingspraktijk Ank is een spiritueel centrum dat workshops en cursussen organiseert. Hierbij staat het bewust worden van lichaam, geest en ziel centraal. Het …

Bloesem Remedies Nederland , Bij Bram Zaalberg heb ik mijn opleiding tot bloesemtherapeut gevolgd en heb ik de basis van het Spiegelen geleerd.

Tevens de groothandel waar ik de celzouten en de remedies inkoop.
www.bloesemremedies.com

www.bloesemremedies.com
Workshops 2016 – 2017 Klik op onderstaande knop voor ons actuele aanbod van workshops. Bloesem Remedies Nederland is voor de …

Celzouten Nederland opleidingcentrum waar ik cursussen heb gevolgd en je vindt hier veel achtergrond informatie over de celzouten.
www.celzouten.nl

www.celzouten.nl
Welkom bij het Instituut voor Celzouttherapie Nederlandstalige trainingen in de Celzouttherapie volgens Dr. Schüßler

En de celzoutinformatiepagina van B.R.N. waar je ook heel veel info over de celzouten kunt lezen en waar een handig repertorium op staat:
www.celzouten.com

www.celzouten.com
Klachten | Uitscheiding | Verzuring | Vragenlijst | Repertorium | Download Celzouten Info | Sonnenmineral LEVEN MET SCHÜSSLER CELZOUTEN – Celzouten volgens Dr …

True colours: de pagina van oa. Julianne Driessen, zij heeft een geweldige kaartenset ontwikkeld van de celzouten, die we in de praktijk gebruiken.
www.infotruecolours.nl

www.infotruecolours.nl
Wij hopen onze ervaringen met je te delen in je zoektocht naar…. JOUW EIGEN TRUE COLOURS Speciale aandacht voor de begeleiding van Hoogsensitieve Kinderen en hun …

Aan het eind van elk consult sluit ik af met het trekken van een kaart uit de kaartenset van Cora Leder, altijd weer zijn ze heel treffend.
www.coraleder.nl
Welkom, maak de reis in jezelf! Ontdek jouw emoties van dit moment via een van de tekeningen. De boodschap bij de gekozen tekening is bedoeld om je problemen te …

Carla Baas, de maakster van de Yana kinder- en de chakra remedies die ik in de praktijk gebruik.
Werkzaam in het onderwijs als juf en daarnaast heeft ze een eigen praktijk.
www.yanabloesemremedies.nl
bloesem remedies;hollandse bloesem remedies;kinder remedies;chakra remedies;natuurgeneeswijze;massage

Danielle Kila van Kila Fotografie heeft de foto’s gemaakt voor deze website. Erg blij mee. Erg leuke samenwerking. Zeer creatieve, meedenkende en kundige vakvrouw.
www.kilafotografie.nl

www.kilafotografie.nl
Welkom op de website van Kila Fotografie. Kila Fotografie is uw fotograaf voor portretfotografie, trouwreportages en uitvaartfotografie in regio Zwijndrecht.